FINA STYLE център за масажи
 

Антицелулитен масаж с мед

Начало » Антицелулитни » Антицелулитен масаж с мед
 

 Медът има изключителното качество да пречиства организмът от токсините натрупани с годините.
Той е мощен антиоксидант.
Както знаем една от причините за появата на целулита са токсичните вещества (свободните радикали).
В днешно време в тялото ни постъпват повече токсични вещества и то е неспособнода се справи с тях (да ги изхвърли). Тъй като те са отровни за всички органи и системи единственото място където биха могли да се отделят без да нарушат жизненоважни за човека процеси е подкожието. Там те се свързват с ненаситените мастни киселинии образуват трайни съединения водещи до появата на твърдият целулит.
Чрез медният масаж се постига се ефектът на "изпомпване" на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвтта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Медът приложен със специфични масажни похвати води до отпушватне и почистване на всички пори на кожата и извличане на токсичните вещества. Използваики лепкавостта на меда се подобрява еластичността и здравната на кожата и намаляват съединителнотъканните сраствания. Дори воденето на кожна гънка с ръка, вендузи, вакумен масаж или LPG апарати не могат да се сравнят с тънката и равномерна кожна гънка, която се получава при медният антицелулитен масаж.
Медният масаж позволява на кожата да диша и функционира нормално. Тя става чиста и свежа.Цена:
30 мин - 35 лв
 
 Всички услуги в категория Антицелулитни  
Класически масаж и пилинг на тяло
Промоцията ни за м. юли е класически масаж и пилинг на цялото тяло.
Процедурата е 90 мин - 48 лв! Подходяща процедура за подарък.
 
Отслабваща терапия за корем
Промоция за м. юли: 38 лв! Това е комбинирана програма включваща някои от най-ефективните терапии за намаляване на обиколките.