FINA STYLE център за масажи
 

Целутрон

Начало » Антицелулитни » Целутрон
 
Чрез пасивна мускулна стимулация или финни вибрации, които предизвиква целутронът, се подобрява микроциркулацията, засилва се клетъчният метаболизъм и се разнасят застойни продукти от обмяната на веществата. Това води до укрепване на съединителната тъкан, стягане на мускулите и кожата, намаляване на обиколките и целулита.
Ние от център за масажи Фина Стайл, наблюдаваме вече 9 години резултатите от процедурите с целутрон при различни топове клиенти с различни проблеми с кожата, теглото или целулита. Според нас от целутрон се повлияват много добре хората със следните проблеми: 
- За прибиране на корема след раждане. Наблюдавахме много бързи и добри резултати за прибиране на корема и кожата след бременност. Препоръчваме терапиите с целутрон да започнат през първата година след раждането.
- За по-възрастни дами, които не са спортно активни и имат андрогенно напълняване т.е. мастни натрупвания осново на ръцете и корема. При тях спортната програма на целутронът води освен до намаляване на обиколката на талията, също така и до засилване на коремната стена, което е важен фактор и за здравосложното им състояние. Клиентките се чувстват много раздвичени и тонизирани след процедурата, сякаш са спотрували.
- Процедури с целутрон може да присъстват в направената и от нас (различна за всеки клиент) отслабваща програма за корем.
- При отпусната и вяла кожа и мускулна хипотония. При такива проблеми по наше наблюдение резултатите са по-бавни и терапиите с целутрон трябва да са за по-продължителен период от време.
- При задържане на течности и наличие на мек и оточен целулит. Целутронът с нискочеститните си токове освен апаратен масаж, предизвиква и дразнене  и стимулитране на кръвоносните и лимфни съдове. В повечето такива случаи, включваме целутрон като съпътстваща процедура на антицелулитен (отточен масаж).

Според нас един курс на терапиите с целутрон трябва да е не по малко от 20 процедури. Интензивността  може да бъде от всеки ден до 2 пъти седмично, но не по-рядко и зависи от третираният проблем.
В някои случаи ефектът от целутронът може да подсилим и с включването на други процедури или масажи.
Апаратът, който използваме в нашият център е със 20 електрода, което позволява третиране както на проблемните зони, така и на по големи участъци от тялото при една процедура.Цена:
45 мин - 20 лв
30 мин - 16 лв
 
 Всички услуги в категория Антицелулитни  
Арома масаж - масаж с етерични масла
Промоция за м.май - 38 лв.
Аромамасажът комбинира действието на масажа с лечебните свойства на етеричните масла - приети чрез кожата и обонянието.
 
Антицелулитни карти -20%
Промоция за м. май - Всяка закупена абонаментна карта за 10 антицелулитни процедури по избор с 20% отстъпка.